Sexklubbar i Paris - Club érotique

Saunas clubs libertins naturistes sex hop echangisme rencontres couples

Klicka här för karta över distriken i Paris

Distrikt 18

Le Château des Lys
Club érotique
103, Rue Marcadet
75018 Paris

Metro:
12 Jules Joffrin (Front Populaire/Mairie d'Issy)

Maps

www.chateauclub.fr

En av topp 10,Top 6

Chateau des Lys är en av de bästa restauranger, klubbar i Frankrike. Bakom Montmartre, denna vackra byggnad från det trettonde århundradet med ett torn. Det var tydligen hemma hos mor i Henri IV. Detta magnifika slott av det trettonde kulturmärkt byggnad bara byta riktning. Nu är Mimi som alla känner till och uppskattar många år, vilket har i handen öde denna plats ett måste för parisiska stygga nätter. Varje kväll i eget företag, kommer du att ha nöjet att dela en generös buffé och middag på lördag, men vi rekommenderar starkt att du bokar bord för 25 € / person för sådana livsmedel, är det inte alls är dyr. På bottenvåningen finner vi området restaurang, bar, stort vardagsrum med speglar och i mitten, en vacker animerad av DJ dansgolv. För libertin anda hemsöker slottet, är ett tema ges varje natt så stygg parter är permanenta. Av de tre nivåer vackert inredda och skinande rena, även bland de olika överdådig lounger alla kramar som varandra, kan du ge fria tyglar till dina önskningar och fantasier. När det gäller den stora runda säng som välkomnar de kollektiva upptåg, han vet en stor framgång. Naturligtvis ett stort och vackert badrum med dusch och alla typer av produkter gör att du kan uppdatera själv. Lite uppmärksamhet inte försummas, personliga skåp tilldelas dig. Så du kan förändra sig själv anländer och starta om på nytt. För sinnesfrid, den här helgen, är parkerings erbjuds. Information och tidtabeller på Château des LYS

Club öppen för blandad kunder med buffé från söndag till torsdag, från 21:00-3h och fredag ??från 21:00 till 5h. Reserverat för par och damer endast på lördagar, från 21:00 för restaurangen, från 23h till 5h för klubben. Priser: 70 € för en man med buffé och en drink på måndag och tisdag, 100 € med buffé och två drinkar på onsdag, torsdag, fredag ??och söndag; single ladies inbjudna med buffé och en drink från söndag till fredag ??20 € lördag med två drycker; 30 € för ett par med buffé och en drink per person på måndag och tisdag, 40 € med buffé och två drinkar per person på onsdagar, torsdagar och söndagar, 50 € med buffé och två drinkar per person på fredag, 60 € lördag med två drinkar per person eller 110 € för ett par med middag (på bokning) och två drinkar i klubben.


Moon City
Erotisk Klubb
34 Boulevard de Clichy
75018 Paris

Maps

www.mooncity.fr

En av topp 10,

Upptäck en unik värld i huvudstaden med enn indisk inredning som blandar avkoppling, sensualitet och utsvävningar. Här öppnar Moon City sina portar och ni låter det roliga förtrollade upplevas!

Mooncity är förmodligen den största och vackraste bastu libertin i Paris, arrangerade i två våningar, den första har en loungebar, en lounge och en av de största bubbelpooler i Europa, inbäddat i en grotta omgiven av hinduiska stadgar. Lokalen är utrustad med en bastu, ångbastu och många skrymslen med öppna eller stängda rum för två eller fler. Mooncity är en särskild lämplig plats för nybörjare och nyfikna som vill ha en härlig erfarenhet. Temakvällar anordnas regelbundet, liksom bufféer. Det är inte ovanligt att delta Orgier eller i golvet ovan.

Metro: Pigalle
Öppettider: Måndag till onsdag 12h à 3h - torsdag till lördag 12h à 4h -Söndag 12h à 2h
Priss: Singel kille: 128€ - Par: 68€ - Singel tjej: 15€

 

Distrikt 9

 

StarCity

27 boulevard de Clichy
75009 Paris

Maps

http://www.starcity.fr/

En av topp 10,

En plats för frihet öppen för ALLA sexualiteter!
Bastu, ångbad, jacuzzi, lounge bar och många kramar hörn. En Ohämmad utrymme eller alla nöjen är tillåtna ...

LOUNGE BAR
Umgås och koppla av i en bekväm stol i vår lounge eller i baren med en drink. Baren serverar inte alkohol.

MYNT Calins
Utforska alla dina önskningar och upptäcka nöjen att dela eller tittar in i en labyrint av korridorer, små rum och mörka passager att erbjuda eller avslöja fritt ...

Hamam, bastu.
Bastu och rymliga och alltid minutiöst ren hamam står till ditt förfogande för att koppla dig och göra heta sex träffar ...

Jacuzzi
Med sina kraftfulla vattenstrålar och badtunna med blått vatten, en stor badtunna väntar på dig att koppla av innan och efter dina upptåg. I en uppenbar oro för hygien, är kön förbjuden i jacuzzin.

Priser:
- Par: 20 €
- Single Man: € 35 / € 25 för under 26s
- Tavesti transsexuell: 25 €
- Ensam Kvinna: Gratis

I priset ingår entré, handdukar och kondomer.

7 öppen 7 dagar!

- Från måndag till fredag: 10:00 - 02h
- Lördag och söndag: 11h - 02h

OBS: ingången SAUNA libertin skiljer sig från cruising och du kan inte byta från en till en annan.

Sauna Club Provence

66 rue de Provence

75009 PARIS

Maps

www.sauna-provence.com

Metro: 7 & 9 Chaussée-d'Antin-La fayette

Le Provence är en liten libertin bastu som ligger på första våningen i en gammal byggnad i Haussmann-distriktet i Paris, som garanterar total diskretion. Fastigheten på 230 m² har (ingen alkohol endast konsumtion) bastu, ångbastu nudist, bar, ett kors av St Andrew, en Glory hål helt fast och flera hörn kramar. Denna bastu är för en kund i stället libertin kryddat och vågad som kan till exempel försöka gruppera sexuella äventyr eftersom det besöks av endast ett fåtal män. Det är öppet för alla typer av sexualitet och det är inte ovanligt att stöta på transvestiter och transexuals eller få bi- eller homosexuella förslag från andra män. Fastigheten har en nudist plump atmosfär och mycket aktiv. Några rum är låsbara.

Väl inne i klubben, damer, innan du beger dig till din garderob, kommer du att få handdukar, sarong eller mantel. För dig, mina herrar, handdukar finns. Vid utgången från omklädningsrummet efter en reparativ dusch, kom tillbaka till baren där kaffe och te erbjuds.

Du kan sedan njuta av på din frihet och 230m2 välja mellan bastun med diskret belysning, ångbad med eukalyptus ångor, av vilka rum hörnen låsbara, video rum där människor träffas gärna för sex. Inte att förglömma avkoppling i TV-lounge där du också hittar tidskrifter. Vid utgången finns skönhetsprodukter finns tillgängliga.

Tema Fredag den 29 maj.(21 pm till 02:00) varje fredag kväll Blandat. Den sista fredagen i månaden "Mycket svart"

Öppettider:

Måndag, lördag och söndag från 12:00 till 20:00
Tisdag och torsdag från 12:00 till 20:00 endast för par och kvinnor, och blandat från 15:00 till 20h.
Onsdag och fredag från 12:00 till 20:00 och tema från 21:00 till 02:00.
Söndag och måndag från 16:00 till 02:00
Varje fredag från 21:00 till 02:00 (se hemsida med särskilda teman), och varje onsdag kväll med Carla (Mix)

Pris:
Par: Dagtider 50 € under blandad tid 20 € Fre- och lördagar 30 €
Killar under blandad 40 € lördag 60 € Fredagar 50 €
Tjejer alla tider 10 €

Påminnelser om regler : Lokalen rökfri- Nakenhet krävs enligt handdukar och saronger - Mobiltelefonanvändning inrättandet förbjudet - Respekt för andra och platser. Hotellet förbehåller sig rätten ingång. Ingen alkohol.

Les Chandelles
Club érotique
1, Rue Thérèse
75001 Paris

Maps

www.les-chandelles.com/

En av topp 10, Top 1

Bakom det kungliga palatset, är Les Chandelles den mest exklusiva swingersklubben i huvudstaden. Strikt klädkod. Det är inte ovanligt att stöta på några stjärnor. Les Chandelles inbjuder dig till en mycket underhållande och fängslande resa till hjärtat av sensualitet och njutning för sinnena. På Candels, vågar du upptäcka en värld av berusande sensoriska, i en boudoir erotisk sofistikerad ... till förmån för njutning ... i full frihet ...
 
Les Chandelles är reserverade för folk som är känsliga för glamour, elegans och estetik, förespråkarna för fria erotiska, de "missbrukare" av fantasi och fest ...

Kom ihåg att förförelse är som en oavslutad målning ...

Le Cupidon Club

(Au Cupidon Club)
Club érotique
3, Rue Villedo
75001 Paris

Maps

www.cupidon-club.net

En av topp 10,Top 8

Cupid Club är snarare en klassisk klubb men mycket väl hålls nära det kungliga palatset, nära ljusen. Vissa kanske tycker att det är lite trångt men dess layout och dess charm kunde förföra mer än en tack vare sin välvda rum. Den liten present: gratis för par före midnatt!

Le Liberty club

84, rue Saint Honoré
75001 PARIS

Maps

 

En av topp 10, Top 9

 

Nära till ön staden, erbjuder Liberty Club en bra kompromiss mellan trendiga klubben och prisvärda tjänster. Det finns de klassiska Libertine klubbar: liten disco, källarvalv för flera experiment, kors St Andrew dämpad atmosfär ... önskar. Online bokning alternativ och varierad prissättning inklusive en happy hour. Obs: Öppna klubben söndag eftermiddag gratis för par.

Fullmoon Club
Club érotique Erotisk Klubb
13 Rue d'Argenteuil
75001 Paris

Maps

www.fullmoonclub.fr/

Väldigt lite information. Hemsidan nere?


Le Liberty club
Club érotique
84 Allée Saint honore
75001 Paris

Maps

www.lelibertyclub.fr

I centrum, erbjuder Liberty Club en bra kompromiss mellan trendiga klubben och prisvärda tjänster. Det finns de klassiska vällustiga klubbarna: liten disco, välvda källare för flera experiment, kors St Andrew ... dämpad stämning efter behag. Online bokning optionsprissättning och varierad inklusive en happy hour. Obs: Öppna klubben söndag eftermiddag fri för par.

Metro: Louvre Rivoli

 

L'Imprevu

16 rue du Roule

75001 Paris

http://www.nimportequoi.fr/

En liten galen pub:

Bar Le Bar N'IMPORTE QUOI är ett rock'n'roll cocktailbar öppet hela natten.

Gästerna välkomnas från måndag till lördag från 18h 4h (5 timmar från torsdag) och inbjudna att festa i baren på bottenvåningen i en pub atmosfär lite galen, eller golvet under stången i en atmosfär större musikalisk.


Métro : Chatelet, les Halles, Louvre-Rivoli, Pont neuf

Distrikt 2

L'Impact
Club érotique
18, Rue Greneta
75002 Paris

Detta mycket privat klubb är en gay och nudist klubb. Det tar av sig kläderna i omklädningsrummet och sedan gick med i baren med sina egna skor (och eventuellt strumpor) på sig själv eller direkt sv...

Le Mask
Erotisk Klubb
18 Rue Feydeau
75002 Paris

Maps

www.mask-paris.com

En av topp 10, Top 2

Det är ofta som en direkt konkurrent till Chandelles, är ambitionen att Le Mask först med att erbjuda en plats för fest, framstående parti, och varför inte under kvällen har lyxen av busigt kul. Som namnet antyder, bär venetiansk mask lånas ut till inträde rekommenderas starkt, särskilt för att släppa en lite lättare. Detta är den enda klubben som är reserverad bara för par.

Samma klubb "Le nautilus" Samma adress?

Distrikt 3

Eclipse Paris

62 Boulevard de Sébastopol

75003 Paris

Maps

www.eclipse-paris.fr

Métro: Réaumur-Sébastopol

Eclipse bastun är en av de 3 bastur libertiner av skylten mooncity som har liknande anläggningar i Paris och Lyon. Eclipse är en stor plats för par och ensamstående kvinnor nära Forum des Halles och Place du Chatelet. Eclipse är en av de finaste bastur libertiner i Paris. Den har en vacker, stor jacuzzi, en bekväm och väl inredda loungebar med alkoholhaltiga drycker, en rymlig och intim hamam och en härva av kramar hörn som främjar sexuella möten mellan par eller trios.

 

ÄLSKA SPA

Eclipse är en Paris LOVE SPA exklusivt för par och ensamstående kvinnor. I hjärtat av Paris, välkomnar vi dig 7d / 7 i en inställning att smaka förutom att erbjuda en läcker stunds avkoppling stygg.


OSEZ LE LOVE SPA

Faites une pause coquine dans un petit paradis au coeur de Paris...

Par : 58 € / 68€ le Vendredi dès 18h et le Samedi

ÄLSKA SPA

Eclipse är en Paris LOVE SPA exklusivt för par och ensamstående kvinnor. I hjärtat av Paris, erbjuder hotellet 7/7 i en inställning att smaka förutom att erbjuda dig en läcker stunds avkoppling stygg.


UTMANING ATT ÄLSKA SPA

Gör en otäck paus i ett litet paradis i hjärtat av Paris ...

MOMENT: 58 € / 68 € på fredag och lördag från 18h

Le WE club

83 Rue Quincampoix
75003 Paris

Maps

www.weclubprive.com

En av topp 10, Top 7

Le WE club, har du 7 himlen 7 trappor äkta steg att klättra högre och högre i det roliga! Chic glamour, erbjuder denna plats ett litet hörn bar / nattklubb men vad gör det speciellt att det var hans transparent bottenvåningen för att se eller ses ...

Le WE Magnifique
Club érotique
83 Rue Quincampoix
75003 Paris

Maps

http://www.wemagnifique.fr/

Den WEMAGNIFIQUE är 7 våningar lyxiga all glamour som varandra till ditt förfogande (Dressing, Bar, Nattklubb, Dusch, Net, Cruising ...). Du kommer att välkomnas av en ung, ...

Le Dépôt
Club érotique
10, Rue aux Ours
75003 Paris

I kretsen av gaybarer, är depositionen siffran måste. Inredning av betong och aska block, plus kamouflage armén fria tyglar att fantasier. Side ...

Distrikt 4

Le pluriel club

13 rue François Miron
75004 Paris

Maps

www.plurielclub.com

En av topp 10, Top 10

Snarare slag old school, libertin klubb öppen för 30 år, ligger inbäddat i en 14: e-talet hus. 4 våningar under jord att glädja största antalet: bar, disco, stygga hörn, duschar, alla humör, från den ljusaste till de mest intima tillgängliga.

Sauna Club Saint Paul

6 rue Saint Paul

75004 Paris

Maps

http://www.aqua-saint-paul.fr

Öppettider: måndag, lördag och söndag från 11h till 20h. Tisdag och torsdag från 10:00 till 15:00 endast för par och kvinnor, från 15:00 till 20h. Onsdag och fredag från 12:00 till 20 pM och från 21:00 till 01:00. / Söndag och måndag från 16h till 2h

Couple 40 €Whirlpool duett Input Box
+ Balneoterapi med havssalt 2 65 €
 
  Vitalitet Input Box
+ Balneoterapi med havssalt 2
+ Massage med eteriska oljor 30 min. alla

Club L'Escarpin SM
Club érotique
12 Rue Du prévôt
75004 Paris

Maps

www.lescarpin-clubsm.com

-

Au Pluriel Club
Club érotique
13, Rue François Miron
75004 Paris

GoogleMaps

www.plurielclub.com

Swingers klubb

Kostnad:

Par 66 Euro

Singel tjej 26 Euro

Singel Kille 104 Euro

Distrikt 6

Overside
Club érotique
92, Rue du Cherche Midi
75006 Paris

Maps

http://www.overside.fr/

En av topp 10, Top 4

Den 260m2 swingers klubb är inrett i rött och svart. Ljusstakar, kandelabrar och crimson gardiner, orientaliska vaser och kolumner ger det utrymme en frihetskänsla. En libertin privat klubb, översida kombinerar en unik atmosfär alla ingredienser som behövs för en trevlig libertin kväll. Upptäck klubbens eleganta rum på 250 kvadratmeter tillägnad njutning.

Till ditt förfogande i diskoteket är en stor bar med bekväma sittplatser och ett dansgolv som kommer att glädja alla trendiga nattklubbarnas.

Var och en av klubbens åtta salonger, eller "gosa områden," kommer att överraska dig med en unik atmosfär att förverkliga dina sexuella fantasier.

Sedan 1999 har en blandning av "chic" och "libertin" gjorde översida en viktig rendez-vous plats för swingers och andra äventyr besökare.

Theâtre ChoChotte
Club érotique
34, Rue Saint-André-des-Arts
75006 Paris

Maps

www.theatre-chochotte.com

Beläget i hjärtat av Quartier Latin, erbjuder ChoChotte Teatern sin scen för att visa sensualitet och kvinnlighet. I en boudoir atmosfär, är kvinnan ceremonimästare. Erbjuds till män ...

Distrikt 8

Pink Paradise
Club érotique, Bar coquin
36 Rue de Ponthieu
75008 Paris

Maps

pinkparadise.fr

Huvudstaden hade sin finaste timme naken dans "vid bordet" i början av förra seklet, och orienterades kabaré, där intressenter återstod bara på scen. Från 2002 till ...

Distrikt 9

Tantra Spa Paris
86 Rue de Provence
75009 Paris

Maps

http://www.tantraspa-paris.com/

 

Tantra Spa Paris, det bästa av tantra massage i Paris
 
Tantra Spa Paris ligger i hjärtat av Paris, mellan Opera och Saint-Lazare, precis bredvid varuhuset Galeries Lafayette. Spa ligger på 6: e våningen.
 
Tantra Spa Paris syftar till att ge dig det bästa av tantra och naken sensuell massage. Våra massörer är strikt utvalda för sin naturliga skönhet, naturlig sensualitet, och för deras kompetens och deras passion för konsten att röra och massage. Tveka inte att begära bilder på våra nuvarande massörer via e-post: tantraspaparis@gmail.com (eller kontaktsida).
 
Vår Spa inkluderar en jacuzzi och bastu för din fullständig avkoppling.
Påminnelse möjligt på hotellrummet eller hemmet. Vänligen skicka e-post till tantraspaparis@gmail.com

http://www.tantraspa-paris.com/

Distrikt 12

Atlantide Sauna Hammam
Club érotique, Spa, Sauna & Hammam
13 Rue Parrot
75012 Paris

Maps

www.atlantide-sauna.com

100 m från Gare de Lyon, är Atlantis Bastu Hammam en blandad kollektiv utrymme och libertin på två nivåer. Program: bastu, hamam, stugor avkoppling och sele. Det är framför allt en plats för ...

Atlantis är den första Bastu Bastu libertin transpersoner välkomna både heterosexuella homofile och trans. Ramen är snyggt och bastu erbjuder flera bekvämligheter för en informerad allmänhet: en ganska fint anlagd bar (endast läskedrycker), grupp eller enskilda duschar, bastu, ångbastu, en DVD-monter, en sele (stol tyg upphängd i kedjor), ett kors av St Andrew, en back rum och en ära hål borras i väggen. Detta libertin liten bastu är starkt kön och gay och bisexuella erfarenheter, trekanter och orgier är vanliga. Nu är libertin bastun är avsedd för allmänheten hänsynslösa och inte har kalla fötter. Te, kaffe, handdukar och kondomer erbjuds.

Métro: Chaussée-d'Antin-La fayette
Öppettider: måndag, lördag och söndag från 11h till 20h. Tisdag och torsdag från 10:00 till 15:00 endast för par och kvinnor, från 15:00 till 20h. Onsdag och fredag från 12:00 till 20 pM och från 21:00 till 01:00. / Söndag och måndag från 16h till 2h
Tarifs: Hommes seuls: 40/60€ - Couples: 15/25€

Sauna Cameleon
Club érotique
135 Rue de Charenton
75012 Paris

Maps

www.sauna-cameleon.com

Den Chameleon är The Libertine bastur i Paris. Fastigheten ligger nära Gare de Lyon, i den lugna rue de Charenton och erbjuder alla bekvämligheter för att njuta av en god erfarenhet libertin swinger bastu. Den Chameleon bastun erbjuder 300m² utrymme arrangeras över 2 våningar. Detta libertin bastu har en bastu, jacuzzi, ångbastu, stugor och ett rökrum. Webbplatsen syftar till att vara en plats för utbyte och tolerans och är öppet för rak, bi, gay och trans till rimliga priser. En vacker plats, rena och bekväma för nya upplevelser swinger.

Infos pratiques: Adresse: 135 rue de Charenton 75012 Paris, France
Téléphone: +33 (0)1 58 51 43 13
Métro: Gare de Lyon - Reuilly-Diderot
Horaires: Lundi au dimanche de 12h à minuit
Tarifs: Hommes seuls: 25€ - Couples: 20€ - Femmes seules: 10€

Distrikt 14Deux Plus Deux / 2plus2


Club érotique
9 Boulevard Edgar Quinet
75014 Paris

Maps

http://www.2plus2.fr

En av topp 10, Top 11

En av de äldsta klubbarna i huvudstaden, som just har flyttat till stadsdelen Montparnasse. XXL klubben sedan det öppnade 300 m2 utsvävningar 7 dagar 7 från 12h! Rum för rökare, buffé, bar, disco, kramar hörn, 2 Plus 2 regelbundet animerad av olika temakvällar.

Distrikt 16

Le Rituel Foch

26, rue Le Sueur
75016 Paris

Maps

http://www.rituelfoch.com/

En av topp 10, Top 3

En nykomling till kretsen av The Libertine klubbar. Ritual Foch high-end, den enda klubben med blandning av hamam, jacuzzi och klubb som erbjuder västra Paris.

Denna privata klubb, Hamam, är Jacuzzi Ritual Foch en form av libertin utan bastu, Det är en privat klubb som erbjuder sina kunder libertin vatten och mer rigorösa kramar hörn . Observera att ritualen Foch har en bar som serverar alkoholhaltiga drycker, ett rum för rökare och parkerings, plus en mycket bekväm situation i Triumfbågen och Champs-Elysées. Praktisk information om The Libertine bastu ritualen Foch


Téléphone: +33 (0)1 45 00 25 42
Métro: Sentier
Horaires: Lundi à mercredi de 12h à 3h - Du jeudi au samedi de 12h à 4h - Le dimanche de 12h à 2h du matin
Tarifs: Entrée couple: 80€ - Entrée homme: 130€
Site web: Rituel Foch Paris

Distrikt 17

Secret Square
27 ave des Ternes
75017 Paris


http://www.secretsquare.fr/

Champs-Elysées, 17ème

Länk

Restaurant ouvert à partir de 20h30 et Cabaret à partir de 22H A chacun de se faire un avis....

Tex:

70€* Entrée + Plat + Dessert
Plats aux choix dans le menu de saison et le menu aphrodisiaque
Boissons non comprises.
*Les chèques ne sont pas acceptés

€ 70 * Starter + Main + Dessert
Mat att välja den säsongsbetonad meny och afrodisiakum meny
Drycker ingår ej.
* Kontroller accepteras inte

 

Distrikt 19

Quai 17
Club érotique
15/17 Quai De l'oise
75019 Paris

Maps

Metro:
7 Corentin Cariou 448 m
7 Crimée 448 m
5 Ourcq 451 m

Yelp.fr

www.quai17.net

En av topp 10, Top 5

Förmodligen en av de billigaste klubbarna, Pier 17 är en stor byggnad på 500 m2 renoverats nära Bassin de la Villette. Billigare för par före 23h på tisdagar, onsdagar och söndagar och andra dagar € 50. Även om webbplatsen är lite billigt, är klubben ändå värt ett besök.

Upptäckt
 
En kort promenad från Parc de la Villette, Pier 17 är en av de största libertin klubben från huvudstaden. En bar, ett stort dansgolv och en stygg område trodde för The Libertines.
 
Om du är ny på vår anläggning som vi inbjuder dig att läsa resten av den här sidan och upptäck våra olika partiteman.
 
Pier 17 erbjuder en annorlunda upplevelse beroende på dagen för att hålla sig bättre efter dina behov. Du älskar par nätter, kvällar blandade, manliga talen, är varje dag annorlunda.
 
Klädkod: Herrar, kommer du elegant, mer kommer du att få möjlighet att komma in på Quai. Även damerna uppskattar verkligen när du är på väg ... Så sätta oddsen på din sida.
 
Varning: jogging, shorts FÖRBJUDET!
 
Skjorta är mycket uppskattat men inget krav. När det gäller jeans, anser vi att väl slitna, kan vara mycket elegant, men kan vara utan skuld på allt annat (skjorta, jacka ... etc ...).
 
Ladies erbjuder libertin världen dig möjlighet att uttrycka din sinnlighet.
Du har möjlighet att ändra på plats för gäster som kommer något
diskretion.
 
Varning: alla byxor är FÖRBJUDET!

Vi förblir öppna tillräckligt på klädkod BIL
DET ÄR VIKTIGT ATT du känner dig bekväm.
Vi ber Dig BARA vara snygg ...
 
Under våra kvällar HÄNDELSER kan klädkod anpassas
enligt temat. Klädkod preciseras på kvällen kortet.

Par: tisdag, onsdag och torsdag: 50 € med 2 ingår consos.
Fredag och Lördag: 60 € med 4 consos ingår

 

Distrikt 20

Le Dream Studio

24 rue du commandant l’Herminier
75020 Paris

Maps

www.dreamstudio.fr

En av topp 10, Top 12

The Dream Studio är libertin klubben ganska minimalistisk genre: fantasier är på soffor och sängar inte på väggarna! Enkelt och elegant, erbjuder Dröm Studio vissa specialiteter: en pole dance till exempel självbetjäning. Många temakvällar föreslås och erbjuds en buffé på lördagskvällen.

Övrigt

Le Dépôt
Club érotique
10, Rue aux Ours
75003 Paris

I kretsen av gaybarer, är depositionen siffran måste. Inredning av betong och aska block, plus kamouflage armén fria tyglar att fantasier. Side ...

Sauna gay Paris

http://www.suncity-paris.com/

Endast killar, Gay

Café Moustache
Club érotique, Bar de nuit
138, Rue du faubourg Saint Martin
75010 Paris

För tjugo år där, platsen verkar vara en institution i den parisiska gaykultur. Med ett videorum och "back rum" är en mötesplats där alla manliga a ...


Le Keller
Club érotique
14 Rue Keller
75011 Paris

Lekeller är den historiska och legendariska klubbscen hårt och fetisch franska gay. Lekeller anordnar parter i första hand på teman bondage, fisting, sm uro (se kalendern) många ...


Le Show Girls : SG
Club érotique
5 Rue des halles
75001 Paris
Stripptease

Le Dream Studio
Club érotique
24, Rue du Commandant L'Herminier
75020 Paris

www.dreamstudio.fr

Stripptease

Alina sauna
Club érotique
11, Rue Pixerecourt
75020 Paris

www.alinasauna.com

Alina sauna Libertine är den varmaste och mest aktiva i Paris. Etableringen vet ryktbarhet och lockar erfarna Libertines och några unga kinky par. Alina sauna Libertine Paris Stämningen är vänlig, varmt välkommen och platsen är mycket ren. En trappa upp, en bar (drycker inte alccoolisées), en garderob och en konfortabe hamam. I källaren, alkover tillflyktsort för en kram ögonblick under ögonen av andra deltagare, en ansenlig torrbastu och en mezzanine med en stor säng för sex och möten med andra.
Téléphone: +33 (0)1 43 15 04 68
Métro: Pelleport
Horaires: -
Tarifs: Hommes seuls: 40/60€ - Couples: 15/25€
Site web: Alina sauna libertin

Taken Club
Club érotique
8 Rue Le Regrattier
75004 Paris

Maps

www.taken-club.fr

Den Taken-Club team är glada att välkomna dig, par från onsdag till lördag, från 22.30. Du kommer att bli spännande vid första ögonkastet, elegans och glamour väntar på dig. En gratisbuss från parkeringen Vinci (Louis-Philippe bron) tar dig till klubben från 22.30. Tveka inte att ringa för mer information. Isa och Alain är glada att sluta med alla team av No Comment. I samma anda, upptäcka Taken-klubben. Reglerna är oförändrade, alla med elegans, diskretion och sensualitet. För att glädja dina smaklökar: buffé, skära frukt, godis, pannkakor ...

TARIFS
Entrée
70€ Couple avec une conso par personne
34€ Femme seule avec une conso

La Cheminée
Club érotique
11 Rue des Fossés Saint-Marcel
75005 Paris
En av de äldsta klubbarna i Paris, har två källare utrustade för välbefinnande dina upptåg.

CLUB AMPHIBI

73 rue hallé

75014 Paris

Maps

Här finns bastu libertin början en trevlig motto "Amphibi, allt är möjligt, är inget obligatoriskt." I själva verket är det oetiskt bastu öppen för alla genrer, rak, gay, bi och trans, med en tydlig dominans av bisexuella män. Men Vi träffas några par som söker en mycket stark känsla. Detta mycket sex bastu, om än relativt liten, har en bar, bastu och video bås och hörn kramar källare. Stämningen är vänlig men reserverad för en informerad allmänhet. Stoja mellan män och ära hål finns gemensamma metoder. En plats som rekommenderas för dem som vill ha en första erfarenhet bisexuell exempel.

Infos
Téléphone: +33 (0)1 40 47 50 90
Métro: Alésia
Horaires: Lundi à dimanche de 12h à 24h
Tarifs: Hommes seuls: 20€ - Couples: 15€ - Femmes et trans seules: 5€
Site web: Sauna libertin Amphibi Paris

CRIS ET CHUCHOTEMENTS

9 rue Truffaut

75017 Paris

Maps

Cris & WHISPERS
referera plats i Paris för fetischister och fans av SM. Pascal, kommer Mästaren av dessa platser gärna du (åter) upptäcka de platser där varje hörn är tillägnad markisen spel, där du kan rimma
i många år med orden Läder Laces, den mysiga atmosfären i Madame de Pompadour med de mer svavelhaltiga Marquis de Sade.

Elegans, finess och införde Strikt Dress-kod (Läder - Vinyl - Latex, ...) för att delta
Viskningar & rop utnämningen, speciella fetisch par

De enda män kan medges om de är duktiga

Full svart klädsel kan tolereras.
För de goda resultaten av den institution,
Vi kommer inte bara emot gäster
inte överensstämmer med dress-code ...

Tel : 01 42 93 70 21
http://www.cris-et-chuchotements.com

 

Paris bien-être

Sexshops2004

Metro

Sexshops:

Le Club 88
88 Rue Saint-Denis
75001 Paris

Länk

Boxxman
2 Rue de la Cossonnerie
75001 Paris

Länk

B.m.c.
21 Rue Lombards
75004 Paris

Länk

Passage du Désir
11 Rue Saint-Martin
75004 Paris

Länk

Mister B Paris
24 Rue du Temple
75004 Paris

Länk

RoB Paris
8 Square Sainte-Croix de la Bretonnerie
75004 Paris

Länk

Passage du désir
23 Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie
75004 Paris

Länk

Dollhouse
24 Rue du Roi de Sicile
75004 Paris

Länk

Concorde
27 Boulevard de Magenta
75010 Paris

Länk

sexshop
Rue du 8 Mai 1945
75000 Paris

 

Rex

Rue de Poitou 42
75003 Paris

 

newmillenium.fr

rue Jean Pierre Timbaud 37
75011 Paris

 

7 place Pigalle
75009 Paris
France

 

106 bd Richard Lenoir
75011 Paris
France

 

Louis Vuitton

101 ave des Champs-Elysées
75008 Paris

 

1969 - Curiosités désirables

5 rue Lombards
75004 Paris

 

Boutique Dèmonia

22 avenue Jean Aicard
75011 Paris

 

Yoba

11 rue marché Saint-Honoré
75001 Paris
France

 

Le Sexodrome
23 bd de Clichy
75009 Paris

 

 

Printemps Haussmann

Metrokarta

Övrig bra länk