Funlove


Varför gå med i en funlove?

Tyvärr alldeles för många falska profiler ute på nätet som utger sig för att vara ett par eller tjej. Vår unika röstverifiering avlyssnas manuellt av oss. Båda könen i ett par MÅSTE lämna sin röst tydligt. En lista på godkända profiler finns på medlemssidan. Tillsammans så vi kan träffa likasinnade med fokus på sex, partnerbyte, trekant, gruppsex eller bara vara med i sängen!. Ni kan givetvis vara medlemmar utan behöva deltaga i enskilda träffar och givetvis individuella träffar mellan paren. Bestämma snabbträffar, planera sexfest, besöka klubbar. Inne på sidan blir ni vän med andra som delar er passion för specifika sexintressen och får en närmare sammanslutna kontakter. Tillsammans blir vi större och starkare. Varför inte beställa och hyra en stor stuga, lokal eller buss till ett bättre pris om man är fler. Är man är redan många par som redan är intresserad att gå en tantrakurs eller ett homeparty så blir det lättare att genomföra. En grupp ger även en direkt sammanslutning för privata sexfester. På kort varsel gå ut med information direkt till medlemmarna och om mindre sessioner för kvällsnöjen. Alla medlemmar på Funlove ÄR garanterat röstverifierade. Exempelvis fejkprofiler som utger sig för att vara ett par som bara vill byta bilder och sexchatta.

Vi hjälper och stödjer varandra

Om det är något som känns besvärligt så tala om det. Kommer ni konflikt med någon på BC får ni stöd från andra medlemmar. Vi andra får dessutom en varning för profilen och kan ge profilen en blockning i tidigt stadium på BC.

Vilka söker vi?

Vi söker sköna, sexiga par och singeltjejer för att bilda en grupp och en web-community på från Göteborg ner till Malmö med omnejd, detta för att ni inte skall behöva åka mer än 20 mil till en fest. Er sexuella läggning spelar ingen roll. Vi söker både nybörjare och erfarna. Ålder ca 25-50. Singelkillar är givetvis välkomna till en sammanslutning/sexfest men det krävs en värvning och inbjudan av någon i gruppen. Singelkillar kan inte bli medlemsregistrerad.

Medlemskap

Detta är en begränsad grupp. Den kräver en registrering och röstverifiering från både tjejen och killen på telefonsvaren när det gäller par. För singeltjejer gäller rösten från tjejen på telefonsvaren. Samt ett godkännande från en administratör innan du läggs till och ni får inloggningsuppgiferna. Registrering är kostnadsfri.


Registrering

Gå i på funlove.se, välj "Till gruppsidan" välj sedan "Registrering" fyll i uppgifter, Obligatoriskt är ert användarnamn på BC och en mailadress. Mailadressen används endast för att skicka information från serven och nyhetsbrev. Mailadressen kommer inte att visas för andra medlemmar. Efter registrering så får ni ett mail som bekräftelse och ett telefonnummer att ringa för röstverifiering. Efter samtalet så invänta ett mail att registreringen är godkänd och ni får inloggningsuppgifterna.

På insidan

Ni loggar in med inloggningsuppgifter. Inne på sidan blir ni vän med andra medlemsprofiler. Var med och påverka anslag direkt på anslagstavlan, Medlemschat, Kommande event, Medlemsregister (endast BC uppgifter) Inloggade användare har rätt att komma åt och redigera vissa delar av sidorna. Svartlistade på BC.